Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokroppen – ett konstnärligt mästerverk

med sina runda och slanka fina former
Med ett revben mindre
En nakenhet som är väl värd att beundras
åtrå och älska med vördnad
Visa sin respekt till
Och om någon frågar mig svarar jag alltid
Tillsammans med henne
Klart att jag vill
Vad att inte vilja
Kvinnokroppen avmålad och förevigad av de
flesta stora konstnärerna …

Ken Cassel
13/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-13 05:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nog är vi underverk alltid, även männen...men det är männen som har ett revben mindre, bara så du vet...:-)
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel