Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad låter som jag?

Vad ska man läsa?

Listan är lång
Nytt varje dag

Man går efter namnet
Vad låter som jag?

Det roliga är

Att du valde

min dikt

:) tack




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 245 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-13 11:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) kram
2015-12-16

  axveronika
ja men visst
2015-12-13

  rondell
lite rolig :) Bra skrivet.
2015-12-13

    GG
Hade aldrig kommit på en så härlig dikt själv, verkligen unik :)

Finfint!
2015-12-13

    Lars J
Så bra och finurligt tänkt!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande