Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(min yngsta dotter :)


Vår lucia



vackra lillprinsessan
min

med ljus i håret
skrider du in

sprider värme
och ljus

i vårt vinterkalla
hus

älskade barn
så många namn
du bär

idag är du lucia
som är oss så kär


@Teresia Ridell (13/12-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 317 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-13 15:19



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kärlek =)
2015-12-26

  Lars Hedlin
Underbart <3 kram
2015-12-16

  ULJO
Gulligt
2015-12-14

    Dan Myrbeck
Fint!

Får mig att tänka på att jag faktiskt varit lucia... 1985, på mitt första jobb, skulle den först anställda under året vara lucia...
2015-12-14

  KYREUS of Sweden
Underbart varmt!
2015-12-13

  M.Eta
Söt text om en söt tjej!
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull text till en söt Lucia!


2015-12-13

    ej medlem längre
En sån söt Lucia!
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell