Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan att komma hem efter en lång vandring.


Längtan efter att bli berörd

Det är inte orgasmen

som förenar oss

utan vår närvaro i mötet.

Längtan efter att bli
berörd.




Fri vers av WyS VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-12-13 21:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket sant /kram
2015-12-21

  Lars Hedlin
Stort fint och mycket bra <3 kram
2015-12-16

    ej medlem längre
Håller med ingenmening. Så bra text!
2015-12-14

    ej medlem längre
Närvaro, fyller oss gott.
2015-12-14

  ingenmening
Utan närvaron saknas känslan i det vi gör. Din text skulle behöva läsas av många.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP