Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potatis

Potatis
är sedan gammalt van
vid att slita ont

men man känner ändå
hur lättad den blir
när man öppnar

plastpåsen




Fri vers av stenhur VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-13 21:28



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Tackar för detta kosmiska perspektiv på min lilla fundering!
2016-04-25

  lean
förslag till fortsättning:

Din potatis gör allt vad du vill
säger du inget ligger den still
Men med din magsaft kan du be den lösa upp sig
kanske är just det dess drömda grej
Att fri som koloxid få sväva ut
i en rymd så vid så blå och utan slut

2016-04-24

    Lena Söderkvist VIP
Underfundigt
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP