Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan

 

Det finns en känsla 

som om du

inte vore ensam här.

 

Någon vandrar

genom väggarna. 

 

Utan ett förflutet 

och utan en framtid. 

 

Det finns en känsla av

att du inte går ensam 

genom rummen här. 

 

Någon iakttager

och följer dina steg.

 

En skugga rör sig 

i din ögonvrå. 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-12-13 22:09



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååå, så har jag känt sedan jag var barn... Som: -Vem där?
En fin närvaro, ibland lite skrämmande, men mest behagfull...
Tack att Du satte ord på det utanför det normativa pratbaras gräns.
Mycket elegant!
BRAVISSIMO!!! Ljungande applåd och stående ovationer.
/DominiQue

Haha och en busvissling och glädjetjut ;-)
2016-01-10

    S.p.o.f
Gillas!, stämningsfull.
2015-12-19

  Linda CH VIP
Spännande! Gillar!
2015-12-19

    J. Herward
Spännande text

I det att den är kravlös

läsaren behåller sin livsåskådning men kan leka med tanken;
spöken är naturligt

eller

spöken är ett symtom
som tiden innan atomen

... ungefär.
2015-12-18

  Fredrik P. VIP

Intressanta tankar om hur man kan
vara närvarande men ändå frånvarande.
Och hur "En skugga rör sig / i din ögonvrå.
2015-12-15

  ULJO
Lysande skaldat
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP