Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishöst

Jag har redan tjocka vinterjackan på mig trots att det fortfarande är höst. Vet att värmen innanför de trygga dunen inte kommer att vara länge. Min kropp kommer att vänja sig i sitt trygga lilla varma bo, men ute blir det kallare och kallare. Snart klarar jag inte kylan längre. Hade jag bara väntat med vinterjackan, väntat med att slänga ut alla livlinor innan ens 10.000 kr-nivån BARA FÖR ATT VARA PÅ DEN SÄKRA SIDAN så hade jag klarat detta. Lite som att kissa på sig för att hålla värmen, känns så jävla bra just nu trots att jag vet att jag kommer att gå under sen men det skiter jag fullständigt i. Nu är bättre än sen, det har alltid varit min filosofi.

När den riktiga vintern kommer är jag förlorad. Jag gräver min egen grav i förnekelse. Oavsett hur mycket jag försöker att ligga ett steg före i mitt handlande så kommer jag alltid att få slut på resurser innan världen har fått slut på fucks to give me.




Fri vers av Prepilog
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-13 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prepilog
Prepilog