Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ständig ambivalens.


Jag vill ha

Jag vill ha stormen
Jag vill ha lugnet

Jag vill ha kärlek
Jag vill ha hat

Jag vill känna lycka
Jag vill känna sorg

Jag vill ha allt
Jag vill ha inget

I hela jävla världen.




Fri vers av Prepilog
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-12-30 21:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant proklamerat!
2018-04-22

  Anna*
Ja, livet självt är det enda som kan levas och där ingår allt! Gillas och applåderas!
2018-01-05

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Man ska ha krav,det vittnar om vilja och karaktär.
2018-01-02

    ej medlem längre
Så duktig. Så förbaskat duktig :)
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Prepilog
Prepilog