Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost i julpaket

En julklapp jag får
Varje år

Från Frankrike den kommer
Ett litet rus den åstadkommer

Av denna dryck
Som ger ett underbart avtryck

Du får valuta
Och kan njuta

Den ger inte hicka
Min dricka

Min älskade Coqnac




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-14 07:58



Bookmark and Share


    Mim
bra text.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson