Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näst intill


Vi sover aldrig tätt intill

Vi sover näst intill
varandra



Älskar så nära och med
varandra

Älskar varandra
när vi inte är tillsammans



En vardag tillsammans

En önskan var dag
näst intill




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-14 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus