Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när festen är slut



den ensamma känslan
när festen är slut och
du är på väg hem och
inget blev som du tänkt och
du har din katt när du
kommer hem, men inget
mer, du kommer sitta på
sängekanten med din katt
i ditt knä, och den ensamma
känslan när festen är slut
tänker inte släppa taget om dig
tänker aldrig släppa taget om dig





Fri vers av johii
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-04-26 12:00



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skön, karg och sorglig beskrivning av ett tillstånd många känner igen.
2006-05-11

  pang
snyygt beskrivet. och sista raden gör så mycket, är så bra.
2006-04-29

  Zara VIP
det är något i den här me rän ordne som får mgi att vilja stanna kvar här..ta fram gitarren och lira..improvisera tone roch bara yla ut denna text!
finns en lust..musik lust och den bubbla rupp i mig nu....!=)

tack/Z
2006-04-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Glömde omdömet:
2006-04-26

  Daniel_78 VIP
mmm ja du, du fångar något här
som nog de flesta lyckats dra med sig hem,
den där känslan... o hon ligger kvar på morgonkvisten
också, ohyffs.
2006-04-26

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Vemodigt! På pricken fångat! Och ett bra slut dessutom!

Mycket bra Johan!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu