Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

crescendo

 

stagnerad längtan

briserar

 

efterlängtad

 

vi kastar oss ut

i virvlande

euforí

 

en känslans farkost

ett gemensamt kosmos

 

 lockade av ett gäckande  konvolut

 i crescendo

forte, fortissimo

 

 låter oss sväva

högt över alla himlar

 

pockande begär i

 nattlig vaka

 

stillas  lekfullt

 

 symfoni av lidelse

och älskog

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-06 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en vind av värme!
2016-01-07

  lodjuret/seglare VIP
Vackert beskrivet. Ser ut som havet när dess vågor slår in över vågbrytaren och solen står sådär lågt som den gör över Gotland, genom strimmor av moln över horisontens rand. Ja raderna då, inte fotot.
2016-01-06

  blekhet VIP
Gillar symboliken i det stegrande crescendot! Snyggt grepp!
2016-01-06

  Åsa Njunjes
Varm passion i denna. Fint förmedlat.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell