Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apologi

Instängd i ett hisschakt
med nån jag trodde jag kysst bäst
kan somna här
kan somna var som helst
så länge bakgrundsljuden är grova
så länge jag hör andras njutning i plåga

Metalljud och andetag från dom nervösa
ingen ser vad jag tittar på här va?
känner hur jag luktar rök
det är väl bara som vanligt
innan jag börjar lukta nåt annat
innan jag börjar lukta andra

Tittar efter henne när hon går
för jag har inget val än att stanna kvar
tänka över vad jag sa
mitt återfall till inga mer ljud av metall
klarar inte gå efter och ångra allt jag var
klarar inte av att säga att jag saknat varje dag

Hon hade en extra ryckning,
nåt annat andra flickor inte har
precis där
när jag når in




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-15 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP