Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* * *


Snöflinga

Varje flinga av snö
är unik.
Vad är det
som gör dem så modiga,
att våga falla viktlöst
genom natten,
ner i avgrundsdjupa mörker
utan en tanke på var de hamnar?

Någon dör under din sula.
Andra kläms ihjäl i din hand.
En ensam liten flinga
går sitt öde till mötes
på din varma tunga,
för de tysta sekunderna
i fritt fall - i total lycka -
är värda all vånda.




Fri vers (Fri form) av Nathalia
Läst 660 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-16 00:14



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Wow! vilken känslobild du dukar upp....Gillas skarpt!

En stilla snöflinga dala och landar på kind,smälter bort men ger avtryck i känslan vackert...

Så vackert klart du skriver fint!
2016-07-24

  Lars Hedlin
Gillas mycket :) kram
2015-12-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
uppskattandes fint
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nathalia
Nathalia