Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror,

När tiderna var svåra
När dagarna var gråa
Du som torkade mina tårar
Hur fan kan jag glömma?

När andra började svika,
Du sa till mig att skriva.
Du ville att jag skulle bli en stjärna
Och någon gång släppa skiva.
Du sa till mig att drömma!

Du var min lillebror
Du var min äldre bror
Du var där för mig när min själ dog.
Du var min ambition
När ingen annan ville tro.

Nyanser av alla färger relationen var så bra
Tills du bestämde dig för att dra.
Jag kan inte fatta än idag
Att du inte längre finns kvar
Jag kan inte glömma än idag
De orden du någon gång sa:
''Bror,
Pass på alla regler,
Krossa dina gränser,
Hatarna får hata
Låt de kalla dig för saker,
Låt de kalla dig för neger.
Jag tror inte att de fattar att det bara tar dig till seger.''

Nu är du inte med mig någon mer
Men hoppas ändå att du ser det som sker.
Hoppas du kan förlåta mig för allt jag gör.
Jag hoppas att du inte är besviken,
Jag hoppas att du hör när jag ber min sista bön.
Var du än är, jag hoppas att du har det bra.
Jag önskar du var med mig i min ensamhet här idag.




Övriga genrer av Ahmed Bashir
Läst 385 gånger
Publicerad 2015-12-16 08:41



Bookmark and Share


    Munkavel
Känner med dig..så fint skrivet..når in i en
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Bashir
Ahmed Bashir