Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt översatt ur hjärtat

 

Av de hårdaste törnens tårar

och de vassaste taggarnas sår

skördar vi erfarenhtens blommor

och smyckar vår snåriga väg

 

Ur ekot av nattens vingslag

föds varje ny dag

där ljusglimtar dolda i dimmor

strålar som möjligheternas bloss

 

Jag gråter aldrig i regnet 

Jag jämför aldrig min smärta 

med din

och för all tid jag har kvar 

på min vandring

ber jag 

att nådens fackla ska brinna för oss

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-12-16 17:20



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
sista stycket är underbart!
jag gråter aldrig osv
2015-12-29

  Katinka VIP
Så vackert!
Vilken fin rytm!
2015-12-20

  i af apa
ur hjärtat
det känns...
2015-12-19

  Åse Tropp VIP
Starka ord i ett levande sammanhang.
2015-12-18

  Alysse VIP
Oändligt vackert skrivet
Texten flyter så mjukt
och fint med ord i kursiv stil
För mig ett självklart
bokmärke

2015-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fina tankar...
2015-12-17

    ej medlem längre
Kloka ord från livets erfarenheter!
2015-12-17

  Anya VIP
Oj vilken fin sista strof. Den satt som en smäck. Vacker och ödmjuk.
2015-12-17

    ej medlem längre
Jag suckar av njutning att få läsa denna vackra dikt.
2015-12-17

  Bo Himmelsbåge
Ömsint o vacker text om smärtans blommor och hoppets bloss
och om Kärlekens nådefulla fackla,
som alltid brinner rör oss...

2015-12-17

  Eva Helene VIP
Ödmjukt, kärleksfullt och mycket vackert!
2015-12-17

  Ingrid Trolle
Mycket vacker och ömsint
text som berör.
2015-12-16

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint och klokt strålar dina ord - möjligheternas bloss!
2015-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om att vara medmänniska!
2015-12-16

    Dan Myrbeck
Enormt bra och tänkvärd...
2015-12-16

  Änglaögon
Verkligen fint poetat, kloka tankar.
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP