Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur boken "våta tårars eld - 100 haiku"


Haiku

se på mitt segel
ett ankare utan vind
förtöjt vid masten




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Westin
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-12-16 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin