Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du ha ut utav livet

då man inte kan ta någonting för givet
Drömmar förblir inget annat än drömmar lite uppgivet
Men man lever på ändå
För man hoppas att en dag ska det väl ändå gå
Och det är dagen då hon kommer och hälsar på
En dag då du slipper att vara helt ensam
då ni är två
Kan väl inte bli så mycket bättre än så, ändå…

Vad vill du ha ut utav livet?

Ken Cassel
17/12-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-17 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel