Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela ön jag bor på är täckt av dimma och i viken är det dunkelt, stilla och tyst.


Andakt

 

Havet andas ut

i skenet av fyrens ljus

tankens dimstråk klyvs 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Linda CH VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-12-17 17:08



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
känns som man måste bott exakt där diktaren befinner sig för att ge ifrån sig en sån här dikt. mycket fint tack!
2015-12-29

    ej medlem längre
En behaglig mysteriös bild.
2015-12-22

  P-E-H
Mycket vacker haiku!
2015-12-20

  louisegirl
Magiskt fint skrivet
2015-12-19

  Eva Helene VIP
Åh vilken fin och lite magisk haiku!
2015-12-18

    Dan Myrbeck
Klarsynt om
dimman.
2015-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
sååå fint!
2015-12-18

  walborg
TAck för underbar läsning
2015-12-18

  Alysse VIP
Så ljuvligt fint!
2015-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Rofylld och underbart vacker haiku...
2015-12-17

  Chawa VIP
Andaktsfullt var ordet... mycket fin och rogivande haiku!
2015-12-17

    ej medlem längre
Stämningsfullt när fyren lyser över vattnet!
Fin haiku
2015-12-17

  Quasimodo
Håller andan och glömmer att andas!
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP