Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är ingenting man någonsin ska tillåta sig kompromissa med i en relation ... - Det är inte rätt mot sig själv, men heller ej mot denna andra kompromissade person ...


Ibland är min dröm ...

... din verklighet
och ibland är din dröm
min verklighet ...

Ofta mötas
våra 
drömmar och verkligheter
vare sig nu eller då ...

... och då beror det
även om vi det ej vill erkänna
ens för oss själva
att vi nog inte är ämnade för varandra ändå ...

Ty vad vi inom oss båda vet
är att när det kommer till
den äkta kärleken
mellan älskanden 
som varandra verkligen vill
då är drömmar någonting
man tillsammans 
har för vana att omvandla
till verklighet
från och till ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-18 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP