Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur kärlekspoesiantologin "make love not war"


Savannen

Där på savannen av lycka
ska vi mötas som gamla elefanter
när vi söker efter ett vattenhål att svalka oss i




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-18 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin