Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla vägar leder till dig

Man ska inte gå på rosa moln
Det är så lätt att trilla ner
Att jag aldrig lär mig
Fan...

Allt går så fort
Minsta blinkning
Ett förlorat tillfälle
För någon sa
Att aska
Gör jorden bördig
För att blommor
Inte kan växa
I fattiga krukor
Som ännu inte lärt sig att gå
Då jag saknade
Mina Fötter

Och man väntar
Och väntar
Och vinner istället
Den fina vän
Som är du







Fri vers (Fri form) av Pontus W.U
Läst 621 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-18 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U