Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla himlen röd

Ibland vill jag bara skrika
för att hjärtat inte ska sprängas
låta stormen ta över
ta mig
nån annanstans
att sjunka i
att drunkna i
och låta elden slickas
av dina kyssar
bestiger bergen
för att måla
himlen röd

Jag vill ha rosor
inte bara bröd
glödgande hav
att falla
utan rädsla
behövs inga handtag
inga dörrar
inga försäkringar
låt säkringarna gå
Lev!




Fri vers av Pontus W.U
Läst 367 gånger
Publicerad 2016-08-11 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U