Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan

Vissa händelser i livet
bör begravas
i minnenas trädgård
så att nya träd kan gro
och växa
Den du var igår
är knappast lika intressant
som den du är idag
För
vem vill rota
i någons gamla mögel?
Vi kväver oss själva
och andra
med det förgångna
när vi i själva verket
vill bli sedda
som dem vi är
just nu

finns inga demoner

dem har jag lämnat
till Ingmar Bergman




Fri vers av Pontus W.U
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-08-09 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U