Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök

 

Ljug för mig

Lura mig allt du kan 

Du lyckas ändå inte

 

Jag känner ditt väsen alltför väl 

Våra själars samhörighet genom tidevarv

 

På stranden

I rymden

 

 

Min kärlek ser 

Rasar och lever

I evighet

 

Amen 




Fri vers av häxängel
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel