Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spotify: release 4dec-15. TUSK; Fleetwood Mac. En gammal favorit. Just låten TUSK:


bete; remastered

 

stort tack, evigt tack
ödmjukt tack

för en bete som följt
livet igenom, dröjt sig
kvar och höjt hopp

förnöjt kropp med
rytmen av liv, ett driv

att aldrig ge upp

*

a bow like bridges built
a throw out and line in, till
a 'nana' for ones guilt
to bare and to throw
to share a 'talk slow' enough

when needed

to go through - forward 

bow
I'll bow for TUSK

*

Demon från jan-79. Albuntitel-låten. Mer behövs inte för en sträng-/rytm'penibel'pedant som haft den som livs-kampslåt till det mesta.
Den dyker upp när den ska. En 'sån'.

*

en elefants sinne
minne och 'mastering mind'

alltid närvarande
alltid härvarande
alltid varande sina nära närmast

oavsett vilken arena som erbjuds

*

'From demo dusk till dawn'
över natt in i dag och vidare
när det är jord som behövs

där inga eldar tar och inga stormar drar
där inga vatten dränker och inga dammar sänker nivån

"why don't you ask him"

och svaret är ens egen energi
måste alltid gå, gå likt rim

samstämmigt

*

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-19 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri