Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan verklighet

I ljuset eller mörkret när klockan snart är fem
I det som till för ett tag sedan skulle kallas för ett hem

Nu är det bara ett ställe där vi bor och väntar på
att oron och livet som vi delar ska få tiden att gå

För en del cirklar sluts och andra bara rubbas
Vissa saker är svåra att ta på och andra klarar inte av att nuddas

Att tänka på när det som är gammalt fortfarande var nytt
Ibland kommer nyckeln fram först när låset blivit bytt.

Det måste till en väldig massa sista gånger och sånt man innan inte vet
För att kunna börja om igen och göra samma fel i en annan verklighet




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-19 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin