Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitta


Skitta on aina skitta.

Missä päin sinä olet donissa?

Missa sinun maja on?

Onko sinulla fyrkka?

Oks sina ollu lusimassa?

Vittu,

minä en välitä!

Kuin.

Skitta on aina skitta!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2015-12-19 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP