Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den senare delen av flödet är där tyngdpunkten ligger i detta förmedlade budskap ... Det implicerar flera strofer till som jag underlåtit att sätta på pränt och överlåter till läsarens egen föreställningsförmåga ...


Ibland är tystnaden en välsignad ...

... lisa för ens själ ...

... om man blott bara
får välja själv 
när man önskar att den
ska träda in
med sin närvaro i ens liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-12-19 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan nödvändig tystnad för att rensa sinnet orkar man inte fungera...
Men oönskad blir den en plåga, svår att hantera för många!
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP