Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro att bränna

En bro kvar att bränna
En vän till kvar att lämna

Du behöver inte tända den
En annan låga brinner än




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-12-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin