Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Balkongdörren är öppen,
vinkar in juli
som får svalka sig i skuggan
en stund




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-12-19 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin