Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget fortgår


Kriget fortgår.

Den handgranat jag har i min hand.

Vill inte utlösas.

Jag vägrar!

Jag lovar.

Ingen vill vara i närheten av mig när den utlöses.

För då brakar all helvetes och gudars tsnuami loss.


Do not see in my fucking eyes.

There is only death there.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2015-12-19 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP