Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från boken "våta tårars eld"


Haiku 7

för döva öron
börjar tystnaden ropa
där orden slutar




Bunden vers (Haiku) av Fredrik Westin
Läst 143 gånger
Publicerad 2015-12-20 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin