Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen kränger

Iskall av kyla, solen som skyms

Fast i något som kallas tiden
Klockan den tickar, räknar ner

Spetsärmad klänning
En skepnad av världen
Skuggan från tiden

En kväljande känsla
Världen kränger och gungar
Gungan är tom
Försvunnen från tiden

Påtvingande drömmar
Om världen, skymning som faller
Solen går ner i horisonten
Gömmer sig för världen av tid

Konstiga drömmar i natten
Monster förintas

Jag drömmer om dagen
Sover om natten
För att försvinna i intet
Ingen känner till




Fri vers (Fri form) av AmandaCL
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-20 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AmandaCL
AmandaCL