Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likväl är de ofta dem jag benämner i detta flöde som tar sig rätten att definiera vad som ska anses vara god etik och moral ...


Det sorglustiga med dem som säger sig ...

... bäst företräda
vad de definierar 
som allmängiltigt
för att kunna betecknas
som god etik och moral ...

... är att de själva
allt som oftast
vare sig har någon
egen värd att tala om
eller ens har förmågan
till att förstå vad
etik och moral
egentligen handlar om ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-21 04:32



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I överlevnadsinstinktens nerärvda svalg,av egoismens narcissistiska avgrund,står sig etiken och moralen slätt.
2015-12-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är som nästan alltid, de som skriker högst har mest skit i strupen:)
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP