Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, stavelser, meningar

Du menar inte det du säger
och det vet jag
för jag är precis som du

Lånar ord från andra munnar,
formar meningar
utan mening

Min blick fastnar på dig
när du trampar glöden ur ciggen
och jag ljuger för dig igen




Fri vers av artaug
Läst 471 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-21 14:53



Bookmark and Share


  Fjärilsflicka
Riktigt bra
2016-01-05

    ej medlem längre
Verkligen så bra
2015-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
som gudinna, får du ljuga hur mycket du vill, så länge du förhoppningsvis inte ljuger för dig själv, i dig själv.

gillar din pondus
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug