Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

du är vaken
dina begär jagar dig
stjärnorna vandrar vilse på vintergatan
du ger utlopp för det du vill
jag tar illa vid mig
rymden begränsar ingenting
men härnere gör det ont
alla bagateller här gör ont
inga större krafter bryr sig
och kunde jag zooma ut
skulle jag lämna dig
men jag är alldeles för dum




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 433 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-12-21 18:25



Bookmark and Share


  aol
Väldigt berörande och igenkännande skaldat
2016-01-02

  anits VIP
Berörande!
2015-12-27

  bumerang
Blir djupt berörd
Av dina rader. De är
som ett täcke
Över En vacker själ
med känslor som bryr sig.
2015-12-24

  Fem hjärtan VIP
Väldigt vackert och berörande skrivet!
2015-12-23

  tildam
åh. relaterar. så mycket.
2015-12-22

    ej medlem längre
En stark och sorgsen text. Mörkret gör livet svårare och tyngre och ensamheten därtill, men ljuset närmar sig.
2015-12-22

  Lindha W Gustavsson
Vemodiga rader som strålar starka känslor med väl valda ord.
2015-12-22

  Ingrid Trolle
En mycket stark
text om ensamheten
i mörkret. Var vid gott
mod. I natt är den längsta
natten och i morgon kommer
en dag och flera därefter tills
den härliga våren möter oss
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling