Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den del av min föregående text som talade om att jag inte kommer att behöva oroa mig inför allt som är så länge till, var knappast frågan om acceptans utan en rätt vass sarkasm och ironi ...


Att tvingas konstatera ett faktiskt läge ...

... är inte någonstans
att man på något sätt och vis
inför situationen
man befinner sig i
finner eller har funnit
någon som helst acceptans ...

Speciellt ej
när det handlar om 
att inte få finnas kvar i livet
då kroppen och alla sinnesfunktioner
på grund av brist 
på det man verkligen behöver
är på väg att ta slut ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-21 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP