Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag hela veckan

Vill du ha en jul med extra allt ?

Nej för min del tar jag saken ganska kallt !

Det finns ju 365 dagar att fira under året.

Varför inte fira på nåt sätt,

alla dessa dagar som vi fått till skänks !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-21 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP