Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All humor ligger nära verkligheten ...


Finns det en gnutta humor ...

... att finna
när man vrider och vänder
på helvetet ...

... så finns det fortfarande
möjlighet till någon form av hopp
även oavsett aktuell verklighet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-22 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP