Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTALLER




¤ ¤ ¤

De flesta av Guds ädelstenar

är tårar som förvandlas

till kristaller


¤
¤
¤




Fri vers (Fri form) av rondell
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-23 09:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar...
2016-05-26

  Sommarnattsljus VIP
Åh! Så fint!
2015-12-25
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell