Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aprilnattsluft

i aprilnatten flyr jag tomheten,
bakom en dimma av evaporerade tankar.
delar en ciggarett med mig själv
och försöker förgäves förgifta föraktet.

fyller och tömmer lungorna en gång till,
nattluften klippar som skam i halsen
och jag minns inte varför jag gråter.

hör de grå soldaternas entoniga
tramp, tramp, tramp,
över mitt huvud.
och jag tror jag ligger kvar här och drunknar
i himlens sista vårregnssonett.










Fri vers av crushoftheyear
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-04-26 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear