Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evighet och 3 dagar

så,
nu har du släppt taget och jag hänger kvar,
dinglar under dina fötter.
havet brusar här under,
svarta vågor av ensamhet
bär vrakdelar av oss
in mot klippiga stränder.

jag kan inte släppa,
kan inte ge upp,
för dånet där under gör mig galen.
jag kan inte lämna,
kan inte ge upp,
fastän jag stundtals håller med.

så,
en evighet och tre dagar,
sen så var det nog,
sen räckte det.
det fanns inget mer att hämta
mitt bröst är tomt,
mitt huvud tomt,
och havet
bara brusar.




Fri vers av crushoftheyear
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-02 10:53



Bookmark and Share


  Prometeus
Jag gillar ditt aktiva sätt att skriva.
Man får känslan av att man får vara med, att man får stå framför dig när du berättar dina känslor. Jag brukar inte gilla så här "långa" dikter, men du fångar mitt intresse.
Ska läsa lite fler av dina alster för att än mer bilda mig e uppfattning.
2007-01-08

    Camillaa
Gud så vacker!

otroligt!

/ C
2007-01-02

  Rozhan
Vackert! En stark melankoli & en känsla av "låt oss fixa allt till rätta igen" genomysrar denna text! Gillar din symbolik - reflekterar ensamheten!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear