Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara askan syns nu

klockan är 11,
jag dricker morgonljus i köket med blommiga gardiner,
två timmar efter jag borde vaknat,
tolv timmar efter jag borde somnat.
här kliar nattens tankar bakom öronen och här sticker morgonens lättnad mellan tårna.
svarta fåglar släppte bomber över mitt hus i natt
men bara askan syns nu.
där barnen leker och stampar omkring
i moln av allt det där som är ingenting
men ändå mitt.






Fri vers av crushoftheyear
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-01-03 19:17



Bookmark and Share


  Robert W
det här var rent av lysande.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear