Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens vals

räck mig handen och dra upp mig!
för jag dansar på rosor med blödande fötter!
ett, två tre, ett, två, tre
räknar jag tyst i huvudet
det är en ensamhetens vals.

och,
min vita klänning, flaggar,
runt mina förstörda fötter.
signalerar,
jag ger upp! jag ger upp!
upphör eld!
walk-over,
time-out,
bara räck mig handen och dra upp mig!




Fri vers av crushoftheyear
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-08 16:21



Bookmark and Share


  frig
det sista stycket är helt jävla kanon, bara pang. första stycket är kanse lite på gränsen till kliché i min smak, men det är riktigt snyggt med räknandet i mitten. sen tycker jag att du inte borde ha ett utropstecken efter den 2a meningen.

bra, jätte!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear