Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna

att vakna
av dina ljumma andetag i nacken
dina kärleksblickar
ger mig ilningar genom kroppen
jag säger: 255 dagar
och starkare varje dag
du bara ler

att vakna
av att du viskar
\"utan dig kan jag inte leva\"
i mitt vänsta öra
är som att nå stjärnorna
utan att falla

att vakna
att vakna och se dig
att ge dig
allt jag kan
är allt jag kan

att vakna
brevid dig
att vakna
bara för dig
är allt jag kan




Fri vers av crushoftheyear
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-08-26 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear