Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kommer aldrig ske

stäng alla fönster och låt inte ens vinden störa oss,
långa fingrar klöser på glaset men jag släpper aldrig taget om dig.
lämna oss ifred! gå åt andra hållet och våga inte vända dig om!
jag känner dina blickar i nackenoch din svartsjuka bränner.
240 dagar ska bli en evighet och jag släpper honom aldrig!
bara vi håller hårt så tappar vi aldrig taget.
du kan vakta där under klipporna och vänta på att små bitar av hans kärlek ska regna ner över dig men det kommer aldrig ske.
jag måste få skrika, jag måste få slåss.
jag orkar inte längre låtsas att det regnar och jag måste vara ärlig.




Fri vers av crushoftheyear
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-08-11 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crushoftheyear
crushoftheyear