Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort sagt - God Jul!


Julafton är här ...

... till stor glädje
för väldigt många
men för andra
mest till besvär ...

Men oavsett
vad och hur
du väljer att fira
eller inte fira din Jul ...

Önskar jag dig
som läser mig
en innerligt fin Julafton
tillsammans med dina nära och kära!

Önskar även dig
som här och nu ikväll
inte ens loggat in
för att läsa vare sig
någon annan eller mig
en fridfull afton 
i Julens anda
tillsammans med
de nära och kära
vilka tar upp din tid
och förutan alla oss 
här på poeter.se
skänker dig din julefrid ...

Väl mött, stött och blött
på andra sidan 
helgens alla icke-virtuella aktiviteter
då jag ser fram emot
att få avnjuta de flöden
som inspirerats 
av verklighetens förhoppningsvis
trivsamma och livsbejakande realiteter ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-24 17:01



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
God jul i efterhand, med trevlig fortsättning - hoppas den behandlade dig väl, och stoppade dig full med mat och kärlek
2015-12-26

  Carl Mikael Fäldt
En kram känner jag-är på sin plats!

Till dig min vän!
2015-12-25

  Valkyria-Fatale
God jul,
Hoppas att du fick en fin jul,
med god julmat,
fina klappar
och Kalle Anka klockan tre,
som precis som vanligt
att titta på
var både trevligt och kul.
2015-12-25

  Hanna Mari Wallin
Tack detsamma fina poet vännen
2015-12-25

  Palett
Tack och detsamma till dig !

2015-12-24

  ResenärGenomLivet
Önskar dig detsamma...
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP