Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

Vind genom trädet knaka
en fura över vägen falla
Kyss från kärlekens kaka
ett hjärtas känslor kalla

Storm under himmel vina
på gren i kronan gunga
Leende ansikte, ögon fina
den röda kärlekens tunga

Lättan bris i soluppgång
så stilla vilandes nära
Kärleksord ljuda i sång
ett älskande par så kära

Horisont i gryningens ram
ett panorama landskap ser
Omfamning i morgonens kram
en akt av känslor som ler

© Björn Blomqvist 2015




Bunden vers (Rim) av Björn Blomqvist
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-25 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist