Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra brevet som Pekka fick av Mannerheim som jag nu översatt. När jag översätter detta så glider det in en Finsk lavin av stolthet i mitt hjärta.


Suomen Puolustusvoiman Ylipäällikkönä


I Fosterlandets namn

och

De Finska Försvarstyrkornas

Överbefälhavare

Har jag

För dina förtjänster

Givit dig denna

Pekka Petteri Kyllönen

Andra gradens Frihetsmedalj


Krigsmarsalk Mannerheim

Huvudkvarteret 1940




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP